Vejret

Vinden er den vigtigste forudsætning for kitesurfing. Derfor har vi på denne side linket til de prognoser vi primært benytter. 

Vores foretrukne vejrudsigter

DMI

DMI er vores foretrukne site til at tjekke prognoser for nedbør og temperatur. Denne side er desuden særligt velegnet til at få et overordnet overblik over de næste 7 dage.

FCOO

FCOO er vores foretrukne farvandsprognoser og det er ud fra deres prognoser vi fastsætter, hvor vi skal undervise og hvilket udstyr, der skal tages i brug. 

Godt at vide

Hvad betyder vindgarantien for dig?

Såfremt der ikke loves mindst 5 m/s, da vil undervisningen blive flyttet til en anden dag med vind. Skulle vinden forsvinde i løbet af din lektion, da vil du kunne tilkøbe en ny lektion, hvor restværdien af dit tilbageværende kursus vil blive modregnet. 

Hvornår kan man kitesuref?

Afhængigt af dit niveau kan du kitesurfe i utrolig mange forskellige forhold. Som udgangspunkt anbefaler vi, at du, som begynder, kitesurfer i vindstyrker mellem 5 m/s - 11 m/s. Blæser det mere bliver det for voldsomt. Blæser det mindre, så vil udbyttet være minimalt. 

Mit kursus blev aflyst, hvad gør jeg?

Såfremt dit kursus blev aflyst grundet vejrforhold, så kan du booke en ny tid via vores bookingsystem eller via info@amagerkiteskole.dk

Vinden forsvandt på mit kursus, hvad gør jeg?

Såfremt vinden pludselig forsvinder på kurset og under 50 % af tiden er blevet brugt, da kan du tilkøbe en ny lektion med 50 % rabat. Da bedes du henvende dig til info@amagerkiteskole.dk. 

Mit kursus blev aflyst inden jeg kom i vandet, hvad gør jeg?

Bliver kurset aflyst inden I kommer på vandet grundet vejrforhold, da kan du booke en ny tid. Dette gøres via vores bookingsystem eller via mail til info@amagerkiteskole.dk. 


© 2020 Amager kiteskole.