Portugal

Vi har valgt at ligge vores kitesurfing camp under uge 32 i naturskønne omgivelser i kystbyen Esposende, der ligger i det nordlige Portugal. Med dens perfekte placering ud til Atlanterhavet og kun 40 km til storbyen Porto, gør byen til en meget attraktiv ferieby for hele regionen.

Esposende

 

Esposende er flankeret af grønne fyreskove og har smukke sandstrande så langt øjet rækker. Desuden er Esposende en gammel fiskerby og har gamle smukke fæstninger og ruiner helt tilbage til romertiden. Esposende har mange hyggelige caféer og barer.Til vores camp har nogle af danmarks bedste kitesurf instruktører som vil give dig tips til hvordan du bliver bedre. Nyd de fantastike forhold sammen med de andre Dansker på vores camp tur.

 
Uge 32, 5-11 August
Begynder – ekspert
Trans Alps Adventure

Kitesurfing

 • Vind og vejr

  Esposende har både spots til begyndere og øvede kitesurfere. Lagunerne er gode hvis man aldrig har kitesurfet før. Desuden er de gode til at øve nye tricks i. På Atlanterhavs siden er der bølger, som er perfekt hvis man gerne vil lære eller blive bedre til at kite i bølger.Normal vindstyrke om sommeren: 15-30kts (7-15m / s)

  Retning: NW

  Vandtemperatur: 18-22 grader celsius (afhænger af tidevandet og sæson)

  Havbunden: Sand; intet behov for sko.

  Våddragt? Ja, det anbefaler vi. Surfshorts er perfekte på stranden, men med vand temperaturen hertil windchill vil du sikkert gerne i en våddragt i tykkelsen 3/2

 • Begynder lektioner

  Et begynderkursus hos os er til dig, som er interesseret i at lære at kitesurfe og gerne vil lære alle aspekter af sporten at kende. Her fokuserer vi på sikkerhed og hvordan sikkerhedsfunktionerne fungerer, samt de praktiske manøvrer.

  Målet med kitekurset er, at du efterfølgende selv skal kunne udvælge dig et “spot” og surfe på egen hånd.

  Under hele forløbet får du tid til at smelte teori og praksis sammen samt du får tid til at sætte dig ind i tingene og repetere med en erfaren instruktør ved din side. På den måde får du en bedre forståelse for sporten, og de kræfter du har med at gøre. Det skaber tryghed hos dig, når du selv skal ud på egen hånd.

 • Intermediate og advanced kitelektioner

  Formålet med et advanced kursus er at få dig op på næste level. Om det så er det næste hop, kite i bølger elle noget helt tredje, vi skal nok få dig derop.

  Det er selvfølgelig ikke noget krav at du har haft begynderdelen igennem os, ligesom du heller ikke behøver at stå med vores udstyr. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at tage dig til næste level uanset hvad.

  Fortæl os gerne hvad du godt kunne tænke dig at lære inden du kommer ned til os. Derved kan vi være bedst muligt beredte og give dig den bedste oplevelse.

Tour and Stopovers

Surfing

 • Surfing

  Esposende er velegnet til alle surfere lige meget om man er begynder eller har surfet hele livet. Man kan både finde beach breaks og pointbreaks. Ligeledes kan man også finde hurtige kraftfulde bølger, såvel som langsomme og mere begyndervenlige bølger. Vores surfinstruktører tager jer med ud til de spots der fungerer best ud fra niveau og hvordan bølgerne er på dagen. Alle vores instruktører er selvfølgelig uddannede og top professionelle.

  Bonusinfo: Strandene i nord Portugal er blandt surfere kendt som, Portugals hemmelige surfstrande. Da der ikke er så mange surfturister endnu.
  Hele konceptet omkring vores surfskole er baseret på adventure, sikkerhed og at man har det sjovt. Netop det at gøre læringsprocessen til en sjov oplevelse er utroligt vigtigt for os. For os er den bedste surfer ham eller hende der har det sjovest i vandet.

  Uanset om du er begynder eller har surfet før, så vil hjælpe dig videre til næste niveau.

  Vores lokation i det nordlige Portugal giver perfekte forhold til både begynderen og den mere erfarne surfer. Der er mange surfspots i området og vi kan stort set altid finde bølger der passer lige netop dit niveau.

 • Lær at surfe i Portugal

  Portugal er det land i europa med flest solskinstimer. Desuden er Portugals kyst meget varierende med div. bugter og klipper. Det gør Portugal til europas surfmecca, med gode forhold til alle surfere.

 • Intermediate & advanced surfing

  Portugal er et sandt bølgeparadis som tiltrækker tusindevis af surfere hvert år. Den nordlige del af Portugal omkring Esponsende og Porto har bølger velegnet til alle lige fra begynderen til den meget øvede surfer. Fordelen ved det nordlige Portugal når du allerede kan fange din egen bølge, er at strandene og deres surfspots ikke har den samme mængde surfere som der er nede sydpå. Det betyder at der er flere bølger til dig

 • Detaljer

  Inkluderet i kitepakken
  15 timers kitesurfing undervisning inkl. transport og udstyr
  Overnatning på delt værelse – mulighed for opgrader til dobbelt eller privat værelse

  Inkluderet i surfpakken
  Basis Surf Pakken – 5 Praktiske surf lektioner på 2 timer i små grupper
  Leje af surfboards / SUP boards 2 timer pr. dag
  Transport til diverse surfspots

  Ikke inkluderet
  Flybillet
  Alle måltider
  Transfer til lufthavn

  Tilvalg
  Morgenmad: 40,- pr. dag
  Transfer lufthavn Porto til surfcamp, 150 dkk pr. vej pr. person

  Rejsen til Esposende surfcamp
  Flybilletter er ikke inkluderet i pakkeprisen, men det er heldigvis let og ofte ganske billigt at flyve til Porto i Portugal. Flytiden fra Danmark er kun ca. 3½ time og flybilletter kan fås helt ned til 1.000 DKK tur/retur.

  Kitesurfpakke Totalpris fra 4.100 kr

  Surfpakke Totalpris fra 2.500 kr

 • Program

  Nedenfor en oversigt på hvordan en normal uge kunne se ud på vores surfcamp.

  Lørdag – Ankomstdag
  Man ankommer til surfcampen hvor man bliver taget imod kitecamp manageren.

  Søndag til Fredag
  – Nyder evt. morgenmad i solen med de andre gæster
  – Breefing omkring hvad der kommer til at ske den kommende uge
  – Mulighed for surfing eller SUP
  – Frokost, hvis man vil
  – Kitesurf undervisning. Teori på land og i vandet
  – Fælles aftensmad hvis man vil

  Lørdag – afrejsedag
  – Nyder evt. morgenmad i solen med de andre gæster
  – Afrejsedag, tak for en god uge

 • Prisoversigt

  Kitepakker

  Begynder pakken er for dem som gerne vil have undervisning. Den inkl. 15 timers undervisning, teoretisk såvel som praktisk undervisning på hold. Såfremt det kun passer med at man kan få privat undervisning, bliver de praktiske timer halveret. Pakken inkl. også leje af udstyr underundervisning + transport ud til den strand med de bedste forhold på dagen.

  Intermediate pakken er for dem som har deres eget udstyr og ikke ønsker undervisning. Pakken inkl. opbevaring af udstyr, samt transport til stranden. Det er også muligt at leje udstyr.

    Standard / Superior værelse   Værelsestype Begynder pakken Intermediate pakken
    Standard*   Delt-   4.100   2.050
    Standard*   Dobbelt-  5.150   3.100
    Standard*  Single-   5.950   3.850
    Superior**   Delt-   4.650   2.550
    Superior**   Dobbelt-   5.550   3.450
    Superior**   Single-   6.750   4.650

  *Alle standard værelser har bad og toilet delt med andre værelser. De delte værelser er 6 persons værelser.

  **Alle superior værelser har bad og toilet på værelset. De delte værelser er 4 persons værelser.

  Surfpakken

  Begynder pakken er for dem som gerne vil have undervisning og inkl. 5*2 timers surfundervisning inkl. udstyr (under undervisning)

  Intermediate pakken er for dem som har deres eget udstyr og ikke ønsker undervisning. Pakken inkl. opbevaring af udstyr, samt transport til stranden. Det er også muligt at leje udstyr.

    Standard / Superior værelse   Værelsestype Begynder pakken Intermediate pakken
    Standard*   Delt-   2.500   1.650
    Standard*   Dobbelt-  3.500   2.700
    Standard*  Single-   4.300  3.400
    Superior**   Delt-   3.000   2.175
    Superior**   Dobbelt-   3.975   3.050
    Superior**   Single-   5.075   4.350

  *Alle standard værelser har bad og toilet delt med andre værelser. De delte værelser er 6 persons værelser.

  **Alle superior værelser har bad og toilet på værelset. De delte værelser er 4 persons værelser.


© 2020 Amager kiteskole.