Om os

Største surfskole i København

Vi lever og ånder for vandsport og er her for at give dig den bedst mulige start på din nye hobby
Vores historie

Det hele startede i 2001

En kold og blæsende efterårsdag tilbage i 2001 startede det hele. En bare 14 år gammel Tobias stod med en drage i hånden og en instruktør ved sin side. Undervisningen og udstyret var dengang noget mere tvivlsomt end det vi kender i dag. Ikke desto mindre blev Tobias hurtigt bidt af sporten. Kræfterne, naturoplevelsen og suset ved at flyve igennem vandet trukket af en drage. Fra første oplevelse stod det klart, det var hans nye passion. Herfra blev alle sparepenge investeret i udstyr og på at rejse jorden tynd i jagten efter de perfekte kitesurf spots.  

Starten på en surfskole

De første skridt for Amager Kiteskole

Efter at have rejst jorden rundt og nydt sporten i 5 år startede Tobias sine studier på DTU. I den forbindelse savnede han glæden ved at komme på vandet, møde andre kitesurfere og dele glæden ved sporten med andre. Derfor tog han en forårsdag i 2009 sin første kursist med på vandet. Herefter blev Tobias hurtigt bidt af at dele sine erfaringer og introducere nye mennesker for sporten. Amager kiteskole var nu en realitet. 

Nye kræfter kommer til

Vi åbner butik

I 2017 blev instruktøren Christian en del af virksomheden. Tobias så hurtigt, at der her var en der delte passionen for vandsport og glæden ved at lære fra sig. I den forbindelse åbnede de to en lille butik, der havde til formål at yde den bedste service indenfor vandsport. Det gælder uanset, om du skal med på et SUP kursus, købe en kite eller med på en af vores rejser. Fælles for alle vores aktiviteter gælder det, at passion er nøglen.

Når tiden ikke bliver brugt i butikken, så vil du se os på stranden, hvor vi selv nyder hvert et øjeblik på at dyrke vores elskede sportsgren. 


Holdet

Træk på vores erfaringer

Tobias

Grundlægger og marketing

Christian

Instruktør og kundeservice

Rasmus

Instruktør

Gabriel

Instruktør - Begynder til ekspert

Samuele

Instruktør
Certificeret af

Vi er stolte af at være certificeret af Dansk Sejlunion. Det betyder blandt andet, at vi altid følger deres retningslinjer ift. undervisning og sikkerhed. Det er din garanti for, at dit kursus er velstruktureret og veltilrettelagt.

© 2020 Amager kiteskole.