Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på langt de fleste spørgsmål. Måtte der fortsat være spørgsmål, så skal du ikke tøve med at kontakte os via telefon eller mail (info@amagerkiteskole.dk). 

Generelt

Hvordan booker jeg et kursus?

Alle bookinger foregår via vores bookingsystem eller direkte via mail til info@amagerkiteskole.dk. 

Hvornår er min booking gældende?

Din booking er gældende, når du har modtaget en bekræftigelse via mail fra os og vi har modtaget din betaling. 

Hvordan kan jeg betale?

Betaling sker via MobilePay på 52387 eller via kort i vores fysiske butik. 

Hvad sker der, hvis jeg ikke møder op til min booking?

Såfremt du kommer for sent eller ikke møder op, så har du desværre mistet din booking. Der er ikke mulighed for refundering ved udeblivelse fra et kursus. Derfor anbefaler vi altid, at du kommer i god tid. 

Kitesurfing

Hvad sker der, hvis mit kursus bliver aflyst?

Såfremt dit kursus bliver aflyst, da vil du få mulighed for at booke en ny tid. Ca. 50 % af alle kurser bliver aflyst, da vi skal bruge nogle særlige vindforhold. Vi underviser ikke, hvis forholdene ikke er gode nok. 

Hvornår bliver kurserne senest aflyst?

Da vi har med vind og vejr at gøre, så kan vi ikke garantere udsigten. Prognoserne er dog typisk meget pålidelige 24 timer frem. 

Er alt udstyr inkluderet i kursus prisen?

Alt det nødvendige udstyr, dog på nær sko er inkluderet i prisen. Vi har ikke længere udlejningssko i setuppet grundet hygiejne og smitterisko for fodvorter og fodsvamp. 

Hvorfor bør jeg tage et kursus i kitesurfing?

Det kan godt være, at du umiddelbart tænker, at et kitesurfing kursus er dyrt, men der er mange gode grunde til at du bør tage et.

Den vigtigste grund er, at du og andre der færdes omkring dig, ikke skal komme til skade. Uden et kursus sætter du dig selv og andre i fare, for der er utrolig meget power i en kite, og den skal man lære at håndtere. Desuden risikerer du at ødelægge din nye kite som du måske har brugt 10.000 kr på.

Tag et kursus for din egen og andres skyld. På Amager Kiteskole lærer du også nye surfere at kende og har det sjovt samtidigt.

Hvis Kitesurfing skal forblive en sport i Danmark, kan vi ikke have en masse ulykker på strandene.

Hvad er kitesurfing?

Kitesurfing er simpelthen verdens sjoveste sport! Man lader en drage trække en hen over vandet, samtidig med at man har fødderne i et par bindinger der sidder fastspændt på et board, der ca. er samme størrelse som et snowboard. Ved at skære på vandet med boardet, og vinden i kiten kan man sejle langs kysten og tilogmed hoppe op i luften hvis man vil.

Kiten er 18-25 meter fra en, hvilket giver en helt fantastisk frihedsfornemmelse. Det at man glider hurtigt hen over vandet, surfer på bølger, for derefter at lave et 5 meter højt hop er en ubeskrivelig følelse. En blanding af at stå på ski, skateboard og at flyve… helt fantastisk.

Skal jeg have en forsikring for at kitesurfe?

Ja. Du bør altid tjekke, om din forsikring dækker kitesurfing.

Kitesurfing er en ekstremsport, og der er store kræfter involveret i at kitesurfe, som man skal have respekt for. Din bedste “ven” (kiten) kan hurtigt blive  din værste fjende, hvis du ikke ved, hvordan du skal håndtere en kritisk situation. Det er vigtigt, at du har taget et kursus, og ikke mindst lytter til alt det din instruktør fortæller dig.

Vi tager hånd om sikkersudstyret, og sørger for, at du bliver nøje og forsvarligt instrueret i, hvordan man kitesurfer. Vi anbefaler dig, at du går din forsikring igennem, inden du starter, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.

Skal jeg være i god form for at tage et kursus i kitesurfing?

At være i god form kan være en fordel, men det er absolut ikke et krav. Alle former, aldre og størrelser kan nyde sporten.

Det er dog vigtigt at man kan svømme og føler sig godt tilpas i vand.

Hvad skal jeg bruge for at kitesurfe selv efter kurset?

Du skal bruge en våddragt, en kite med bom og liner. Et board, en pumpe og en trapez.

Hvilken type kite skal jeg købe?

Kitesurfing er en meget individuel sport, og der findes derfor mange forskellige meninger om hvilken kite der er den bedste.

Vi anbefaler, at du kommer ned forbi os til en snak inden du køber udstyr.

Hvilken størrelse kite skal jeg bruge?

Det kommer helt an på hvad du vejer, og hvilke vind forhold der er, der hvor du skal kitesurfe.

Kontakt Amager Kiteskole, så hjælper vi dig med det der passer netop dig

Kan jeg købe udstyr hos Amager Kiteskole?

Ja, kom endelig forbi vores butik eller besøg vores webshop. © 2020 Amager kiteskole.