Kitesurfing

Er du klar til at prøve den mest fantastiske sport?

KURSER

UDLEJNING

SHOP

Hvem er kitesurfing for?

En sport for næsten alle og så meget mere end bare en sport!

Kitesurfing er i dag en sport nærmest alle kan lære. Tidligere var kitesurfing kendt som en ekstremsport, hvor de færreste kunne være med. Dette er dog ikke længere tilfældet. Udstyret har udviklet sig meget og det samme har undervisningsstandarderne. Derfor kan du i dag roligt tage et kursus uanset, om du er 12 eller 70 år gammel. 

Lær at kitesurfe

Hvordan kommer du i gang med at kitesurfe?

Hvis du vil i gang med kitesurfing, så er du havnet det rigtige sted. Nedenfor har vi listet, hvordan vi anbefaler, at du kommer i gang med kitesurfing.

Forsikring
Tjek dine forsikringer igennem. Langt de fleste forsikringer dækker dog i dag kitesurfing, men det er altid anbefalesværdigt at tjekke netop din police igennem inden du giver dig i kast med kitesurfing. 

Kursus
Når du har styr på forsikringen, så er det tid til at tage et kursus. På den måde kommer du sikkert i gang med kitesurfing. Det er ingen skam at tage en ekstra undervisningsdag, vi har alle været nye i sporten. Du bør ikke tage ud på egen hånd, før du føler dig komfortabel og sikker. Hvis du er i tvivl, så hør din instruktør, når du har afsluttet dit kursus. 

Udstyr
Når du selv føler dig klar, så er det blevet tid til at investere i en startpakke/kitepakke. Her anbefaler vi, at du finder noget udstyr du føler dig tryg ved. Husk altid at prøve våddragt og trapez inden køb. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for tips og tricks ift. køb af udstyr. 

Kom på vandet hurtigt
Nu har du taget dit kursus og investeret i dit første kitesurf sæt, så handler det om at komme på vandet hurtigst muligt. Har du købt udstyr igennem os, så anbefaler vi, at du benytter vores kite+ tilbud. Det er en glimrende måde at komme ordentligt i gang med sporten og det er en god måde at møde andre, der også brænder for sporten. Lad være med at vente for længe, det handler om at komme ud imens du stadig kan huske, hvad du lærte på kurset. 


© 2020 Amager kiteskole.