Kitesurfing

Er du klar til at prøve den mest fantastiske sport?

KURSER

UDLEJNING

SHOP

Hvem er kitesurfing for?

En sport for næsten alle og så meget mere end bare en sport!

Kitesurfing er i dag en sport nærmest alle kan lære. Tidligere var det kendt som en ekstremsport, hvor de færreste kunne være med. Dette er dog ikke længere tilfældet. Udstyret har udviklet sig enormt meget og det samme har undervisningsstandarderne. Derfor kan du i dag roligt tage et kursus uanset, om du er 12 eller 70 år gammel. 

Lær at kitesurfe

Hvordan bliver du en kitesurfer?

Hvis du vil i gang med kitesurfing, så er du havnet det rigtige sted. Nedenfor har vi listet, hvordan vi anbefaler, at du kommer i gang med kitesurfing.

Forsikring
Tjek dine forsikringer igennem. Langt de fleste forsikringer dækker dog i dag kitesurfing, dog er det altid anbefalesværdigt at tjekke først. 

Kursus
Når du har styr på forsikringen, så er det tid til at tage et kursus. På den måde kommer du sikkert i gang med kitesurfing. Det er ingen skam at tage en ekstra undervisningsdag, vi har alle været nye i sporten. Bliv ved med at tage undervisning til du selv føler dig klar. 

Udstyr
Når du selv føler dig klar, så er det blevet tid til at investere i en startpakke. Her anbefaler vi, at du finder noget udstyr du føler dig tryk ved. Husk altid at prøve dragt og trapez inden køb. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for tips og tricks ift. køb af udstyr. 

Kom på vandet hurtigt
Nu har du taget dit kursus og investeret i dit første udstyr, så handler det om at komme på vandet hurtigst muligt. Har du købt udstyr igennem os, så anbefaler vi, at du benytter vores kite+ tilbud. Det er en glimrende måde at komme ordentligt i gang med sporten og møde nogle andre, der også brænder for sporten. Lad være med at vente for længe, det handler om at komme ud mens du stadig kan huske alt du lærte under kurset. 


© 2020 Amager kiteskole.