Esposende er velegnet til alle surfere lige meget om man er begynder eller har surfet hele livet. Man kan både finde beach breaks og pointbreaks. Ligeledes kan man også finde hurtige kraftfulde bølger, såvel som langsomme og mere begyndervenlige bølger. Vores surfinstruktører tager jer med ud til de spots der fungerer best ud fra niveau og hvordan bølgerne er på dagen. Alle vores instruktører er selvfølgelig uddannede og top professionelle.

Bonusinfo: Strandene i nord Portugal er blandt surfere kendt som, Portugals hemmelige surfstrande. Da der ikke er så mange surfturister endnu.
Hele konceptet omkring vores surfskole er baseret på adventure, sikkerhed og at man har det sjovt. Netop det at gøre læringsprocessen til en sjov oplevelse er utroligt vigtigt for os. For os er den bedste surfer ham eller hende der har det sjovest i vandet.

Uanset om du er begynder eller har surfet før, så vil hjælpe dig videre til næste niveau.

Vores lokation i det nordlige Portugal giver perfekte forhold til både begynderen og den mere erfarne surfer. Der er mange surfspots i området og vi kan stort set altid finde bølger der passer lige netop dit niveau.

Lær at surfe i Portugal

Portugal er det land i europa med flest solskinstimer. Desuden er Portugals kyst meget varierende med div. bugter og klipper. Det gør Portugal til europas surfmecca, med gode forhold til alle surfere.

Intermediate & advanced surfing

Portugal er et sandt bølgeparadis som tiltrækker tusindevis af surfere hvert år. Den nordlige del af Portugal omkring Esponsende og Porto har bølger velegnet til alle lige fra begynderen til den meget øvede surfer. Fordelen ved det nordlige Portugal når du allerede kan fange din egen bølge, er at strandene og deres surfspots ikke har den samme mængde surfere som der er nede sydpå. Det betyder at der er flere bølger til dig