Esposende har både spots til begyndere og øvede kitesurfere. Lagunerne er gode hvis man aldrig har kitesurfet før. Desuden er de gode til at øve nye tricks i. På Atlanterhavs siden er der bølger, som er perfekt hvis man gerne vil lære eller blive bedre til at kite i bølger.

Vind og vejr
Normal vindstyrke om sommeren: 15-30kts (7-15m / s)

Retning: NW

Vandtemperatur: 18-22 grader celsius (afhænger af tidevandet og sæson)

Havbunden: Sand; intet behov for sko.

Våddragt? Ja, det anbefaler vi. Surfshorts er perfekte på stranden, men med vand temperaturen hertil windchill vil du sikkert gerne i en våddragt i tykkelsen 3/2

Begynder lektioner

Et begynderkursus hos os er til dig, som er interesseret i at lære at kitesurfe og gerne vil lære alle aspekter af sporten at kende. Her fokuserer vi på sikkerhed og hvordan sikkerhedsfunktionerne fungerer, samt de praktiske manøvrer.

Målet med kitekurset er, at du efterfølgende selv skal kunne udvælge dig et “spot” og surfe på egen hånd.

Under hele forløbet får du tid til at smelte teori og praksis sammen samt du får tid til at sætte dig ind i tingene og repetere med en erfaren instruktør ved din side. På den måde får du en bedre forståelse for sporten, og de kræfter du har med at gøre. Det skaber tryghed hos dig, når du selv skal ud på egen hånd.

Intermediate og advanced kitelektioner

Formålet med et advanced kursus er at få dig op på næste level. Om det så er det næste hop, kite i bølger elle noget helt tredje, vi skal nok få dig derop.

Det er selvfølgelig ikke noget krav at du har haft begynderdelen igennem os, ligesom du heller ikke behøver at stå med vores udstyr. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at tage dig til næste level uanset hvad.

Fortæl os gerne hvad du godt kunne tænke dig at lære inden du kommer ned til os. Derved kan vi være bedst muligt beredte og give dig den bedste oplevelse.