Vi arrangerer aktive og oplevelsesrige firmaarrangementer, der styrker sammenholdet på din arbejdsplads.

Er du klar på at stille dit team årets udfordring? Vi starter dagen med at smide dig og dine kollegaer i en i en våddragt, for vi har arrangeret en hel dag fuld af aktiviteter og oplevelser på vandet.

Vi garanterer at dine kollegaer kommer tættere på hinanden igennem mange af vores sjove firmaarrangementer, hvor dit team bliver sat på prøve, skal samarbejde og agerer rationelt. Alle vores teambuilding aktiviteter foregår på og i vandet.

Vi kan have op til 100 personer med til vores firma events og vi tilrettelægger et program for dig og dit team, med enten én af nedenstående aktiviteter eller en kombination af flere.

DCIM100GOPRO

Aktiviteterne

Alle vores aktiviteter sammensættes efter jeres ønsker og behov. Derfor har vi herunder ikke gået i dybden med antal personer, priser, længden på firmaaktiviteterne osv.

Skriv din e-mail her, så fremsender vi et tilbud til jer.

SUP & Havkajak

Både Stand Up Paddleboard (SUP) og havkajak er sjove aktiviteter, der kan mestres af de fleste. Begge aktiviteter starter med introduktion til udstyret og så snart dit team har styr på teknikken padler vi videre ind i dages program.

Mange synes det er fantastisk enten, at starte eller slutte firmadagen på SUP og/eller havkajak, da det er nogle af vores roligere og hyggeligere aktiviteter.

Sightseeing – Vi arrangerer sightseeing igennem Københavns kanaler, hvor man sammen med sine kolleger får set byen fra en helt ny vinkel.

Teambuilding – Vi har et hav af forskellige sjove og udfordrende aktiviteter i SUP og havkajak. Dette kommer med garanti, til at blive en anderledes oplevelse, der har fokus på teambuilding og samarbejde.

SUP-Polo – Stand Up Paddle-Polo er en rigtig sjov aktivitet for de teams der er konkurrenceminded. Her bliver i delt op i 2 hold der på en oppusteligbane kæmper mod hinanden, mens i står på jeres paddleboards. Det hold der har scoret flest mål når tiden er gået, har vundet kampen.

Kajakpolo – Ligesom med SUP-Polo har du mulighed for at spille kajakpolo på en oppustelig bane. Det er en sjov aktivitet for de konkurrencemindet teams. Dette er også en god aktivitet, hvis I er mange, da vi nemt kan lave en turnering ud af det og aktivere alle.

aaron-burden-25846-2

Sejlture

Tag med på vores firma event på havet. Vi arrangerer enten en hel eller en halv dag på vandet. På vores sejlture er der rig mulighed for at lære dine kollegaer at kende bedre, på en sjov og hyggelig sejltur ud fra de danske kyster. Turen er tilrettelagt så i har mulighed for at lave lidt forskellige teambuilding aktiviteter undervejs og der er god tid til at i kan nyde jeres medbragte mad og drikkevarer.

Skærmbillede 2017-04-21 kl. 10.15.52

Kitesurfing

Stil dit team den ultimative udfordring og tag med vores dygtige instruktører ud og kitesurfe. I starter alle på land med en introduktion og prøve flyvning af vores træner kite, hvorefter alle mand hopper i havet og får lov at prøve den ægte vare.

Vi kan varmt anbefale vores 5 timers turbo hold, hvor man når at få en god fornemmelse af sporten. Hvis jeres firmaarrangement bliver afholdt over 2 dage, kan vi også anbefale vores 10 timers elite hold, hvor man har endnu bedre tid til at lærer sporten. Vi tilbyder også et 2 timers intro hold, hvis man evt. vil kombinere kitesurfing med nogle af vores andre aktiviteter.

Billede 17-04-2017 15.57.51

RIB Sejlads

Rigid Inflatable Boat (RIB) er en stor specialbygget gummibåd. Bådene er oprindeligt blevet udviklet til søværnet, da de kan opnå en høj fart og er manøvredygtige i alt slags vejr. Med andre ord, skal vi nok sørge for, at få adrenalinen til pumpe med denne spændingsoplevelse til havs. Vi kan også arrangere længere ture, hvor adrenalin bliver blandet med en hyggelig tur til havs, hvor vi sejler op af kysten. 

Rib-RIBOSLO5

Undervandsjagt

Som noget helt nyt i 2017 har du nu mulighed for, at tage dine kollegaer med ud på et spændende udfordring, under havets overflade. Undervandsjagt er en voksende sportsgren i Danmark og dit team får en oplevelse sammen, som de færreste har prøvet før. Vi tilbyder en sjov og aktiv dag, hvor i kan komme ud én eller flere gange, alt efter hvad der passer ind i jeres firma event. Så stil dine kollegaer udfordringen– hvem kan fange flest fisk – hvem kan fange den største fisk – konkurrencer og fisk er der nok af.

Kursus_billede_6_aug_3_1024x1024

Vælg én eller kombiner flere

Vi er her for, at give jer en oplevelsesrig firma event, derfor skaber vi rammerne for jeres firmaarrangement sammen.

Skriv din e-mail her, så fremsender vi et tilbud til jer.